Chow Mein עוף מ ' ספר הבישול משלוח אוכל הסיני
עוף צ'או מיין מ' האוכל הסיני ספר הבישול עשוי להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 502 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל או, גזר, רוטב הויסין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו אוכל סיני עוף צ'או מיין עם אטריות פריכות, ספר הבישול הסיני דן מיאן, ו מרק טיפות ביצים ' The Chinese Takeout Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את פטריות השיטאקה במים חמים במשך 15 עד 20 דקות. לסחוט את המים העודפים. זרוק את הגבעולים דק לחתוך את כובעי הפטריות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומבשלים את האטריות 1 עד 2 דקות פחות מהמצוין בהוראות החבילה, או ממש לפני אל דנטה.
מסננים את האטריות, לשטוף מתחת למים קרים, ולנקז שוב ביסודיות.
להעביר לקערה ולזרוק עם שמן שומשום.
הכן את המרינדה: בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, ויין אורז.
הוסף עוף, לזרוק מעיל, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את ציר העוף, רוטב סויה, רוטב הויסין ופלפל. תניח בצד.
לחמם ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
הוסף 1 כף של שמן בוטנים מערבולת כדי מעיל התחתון.
מוסיפים את העוף ומטגנים עד שכבר לא ורוד מבחוץ אבל עדיין לא מבושל דרך, 2 דקות.
מוסיפים את הבצל, פלפל, גזר, נבטי שעועית, ופטריות. מבשלים עוד 2 דקות, עד שהירקות רכים-פריך והעוף מבושל דרך.
לסובב את הנותרים 2 כפות שמן למחבת. כאשר השמן חם ומבריק, מוסיפים את האטריות ומערבבים עד שחלק מהגדילים הופכים לזהובים, כ -2 דקות. הפוך באר באמצע אטריות ויוצקים ברוטב. להחזיר את העוף והירקות לווק ומערבבים עד שהכל מצופה היטב ומחומם דרך.