קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

Chris'Tex-Mex Mac and Cheese

Chris'Tex-Mex Mac and Cheese
מקרוני וגבינה של כריס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך פסטה פוזילי, חמאה, אוזניים תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 5 1/2 אינץ ' מחום. פלפלים צלויים ותירס באותו הזמן על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום מג ' לי רול. פלפלים מטגנים 10 דקות או עד שלפוחיות, פונה לאחר 5 דקות. תירס מטגן 20 דקות או עד חרוך, פונה כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים פלפלים בשקית מקפיא פלסטיק zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפלים; להסיר ולהשליך זרעים. קוצצים פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים גרעינים תירס מן הקורים. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
ניקוז.
6
קוק צ 'וריסו במחבת בינונית מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד פריך; להסיר צ' וריסו, ולנקז על מגבות נייר. להשליך טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להמיס 3 כף. חמאה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד חום זהוב. לאט לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר מהחום, ובהדרגה להוסיף גבינה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בפלפלים קצוצים, גרעיני תירס, צ ' וריסו, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות תערובת גבינה ופסטה בקערה גדולה. כפית לתוך 6 (8-עוז.) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
שלב שבבי טורטייה, panko, ו 3 כף. חמאה מומסת; מפזרים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.