קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

Chris'Tex-Mex Mac and Cheese

Chris'Tex-Mex Mac and Cheese
מקרוני וגבינה של כריס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך פסטה פוזילי, חמאה, אוזניים תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט עוף קצוץ Tex-Mex, ו סלט פסטה Tex-Mex שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגן מחממים מראש עם מתלה תנור 5 1/2 אינץ ' מחום. פלפלים צלויים ותירס באותו הזמן על מחבת מרופדת בנייר אלומיניום מג ' לי רול. פלפלים מטגנים 10 דקות או עד שלפוחיות, פונה לאחר 5 דקות. תירס מטגן 20 דקות או עד חרוך, פונה כל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים פלפלים בשקית מקפיא פלסטיק zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפלים; להסיר ולהשליך זרעים. קוצצים פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים גרעינים תירס מן הקורים. הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים כדי לכסות 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
ניקוז.
6
קוק צ 'וריסו במחבת בינונית מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות או עד פריך; להסיר צ' וריסו, ולנקז על מגבות נייר. להשליך טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להמיס 3 כף. חמאה בסיר כבד גדול מעל חום בינוני; לטאטא בקמח עד חלקה, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד חום זהוב. לאט לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 10 עד 12 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
הסר מהחום, ובהדרגה להוסיף גבינה, ערבוב עד חלקה. מערבבים בפלפלים קצוצים, גרעיני תירס, צ ' וריסו, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות תערובת גבינה ופסטה בקערה גדולה. כפית לתוך 6 (8-עוז.) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
שלב שבבי טורטייה, panko, ו 3 כף. חמאה מומסת; מפזרים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.