קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

Cipolline עם עלה דפנה וצימוקים זהובים

Cipolline עם עלה דפנה וצימוקים זהובים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Cipolline עם עלה דפנה וצימוקים זהובים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 81 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'יפולין, צימוקים מוזהבים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ירוק עם צימוקים זהובים, בקלאווה מגולגל עם צימוקים זהובים, ו פסטה עם צימוקים זהובים ואגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות צימוקים במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
חותכים את סיבוב 10 אינץ ' של נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים סוכר במרכז מחבת כבדה של 10 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מתחיל להינמס. לבשל, להטות מחבת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד חום זהוב. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים יין, עלה דפנה, 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, וצימוקים סחוטים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להפחית את החום נמוך לכסות בצל עם קלף, ואז עם מכסה. בעדינות מבשלים, רועד מחבת מדי פעם, עד בצל רך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את המכסה ואת הקלף, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, על 3 דקות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
Cipolline יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.