Clafoutis בסיסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל Clafoutis בסיסי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 291 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Fig Clafoutis, Clafoutis, ו Clafoutis (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, סוכר, וניל, וחמאה עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה.
יוצקים את הבלילה למחבת ברזל יצוק או מחבת עוגה.
עכשיו להוסיף את הפרי האהוב עליך או טעם (ראה להלן).
אופים עד clafoutis הוא נפוח להפליא וזהב, 35-40 דקות.
וריאציות Clafoutis: Clafoutis ענבים קונקורד: לאחר הבלילה היא במחבת, לפזר 2 כוסות קונקורד מרוסק מעט או ענבים שחורים או אדומים אחרים על גבי.דובדבן Clafoutis: לפזר 2 כוסות מגולען דובדבנים על הבלילה פעם הוא שפך לתוך צלחות עוגה.אגס Clafoutis עם אגס Eau de Vie: Core 1 אגס בשל לחתוך לחתיכות.
יוצקים את הבלילה למחבת ולמעלה עם חתיכות אגס.
טפטוף עם 2 כפות eau de vie ומגישים מיד. שוקולד חלב ואגוזי לוז Clafoutis: להמיס 1 כוס קצוצה שוקולד חלב בקערת ערבוב גדולה להגדיר מעל סיר רותח של מים. מקפלים בבלילה clafoutis עד חלקה ומאוגדת באופן מלא.
יוצקים למחבת או צלחת עוגה, מפזרים 1/4 כוס אגוזי לוז קצוצים גס, ואופים.
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים © 2013 John Besh. Published by Andrews McMeel Publishing.