Cobia עם מרק צדפות סמירנה חדש נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1511 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 110 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו זרעים של שומר טחון, לבנדר טחון, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מרק הצדפות הטוב ביותר, מרק צדפות, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את המלח, זרעי שומר, לבנדר, תרופת בשר, פלפל לבן ואגוז מוסקט. לשפשף את התערובת על כל הצדדים של שומן חזיר ולמקם במיכל פלסטיק, נירוסטה או זכוכית. מכסים בניילון נצמד, ולאחר מכן לסכל, ולשים צלחת כבדה או מכסה על גבי לכפות לחות. מקררים במשך 5 ימים כדי לרפא.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
זרעי שומר
לבנדר טרי
שומן חזיר
מוסקט
בשר
מלח
עוטף
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניום
2
הסר את ניילון לעטוף לסכל, לשטוף, ולייבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניום
3
תן אוויר יבש בקערה במשך 10 ימים על מתלה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים את שמן הזית בסיר כבד תחתית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום והצלצלי וקמח עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
3
מוסיפים את הצדפות, פתיתי צ ' ילה, עלי דפנה, קורנית, קצת מלח והיין. מכסים ואדים עד שהצדפות נפתחות. לקרר את הצדפות המבושלות במקרר; שומר את נוזל הבישול. שלוף את הצדפות וזרוק את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
עלי דפנה
קונכיות פסטה
צדפות
טימין
מלח
יין
1
שלב את fumet דגים, שמורות צדפות בישול נוזלי וקלחי תירס בסיר מעל חום בינוני ומבשל במשך 30 דקות כדי ליצור מרק מרק מרק מרק מרק. מתח דרך מסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
מרק
תירס
דגים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת רוטב
2
מצקת 4 כוסות של מרק לתוך סיר עם שעועית פגז, גרעיני תירס קלויים, תפוחי אדמה, חמאה וכמה מלח, פלפל שחור פתיתי צ ' ילה. מבשלים עד מופחת מרק מתעבה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פתיתי פלפל אדום
גרעינים תירס
תפוח אדמה
חמאה
שעועית
מרק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מצקת
3
הסר מהחום ומערבבים את הפטרוזיליה וכוס 1 של צדפות מבושלות, מופגזות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
צדפות
1
מפזרים את cobia עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת עד שחם, ואז צורבים את הדג, מלמעלה למטה. כאשר הדגים מבושלים בערך באמצע, מוסיפים את החמאה, הקורנית, עלי המפרץ ושום למחבת. כשהחמאה נמסה, מוסיפים לדגים כפית גדולה עד שהם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
שמן קנולה
חמאה
שום
טימין
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להרכבה: פרוס את נייר lardo-דק עם סכין חדה להניח את הפרוסות על קוביה צרובה, חם. הזחל " ימס " על הדג החם. כף מרק צדפות לתחתית 6 קערות חד-מנה עמוקות העליון עם דגים צרובים.