Coeur à la Crème
Coeur à La Crème עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 492 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את קרם פרש, קרם פרייז'ה, מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Herb Coeur A La Creme, Coeur à la Crème, ו Coeur שוקולד à la crème (מתכונים דומים).
הוראות
אני משועשע כאשר האורחים להעיר כמה קל הקרם הוא-זה אחיזת עיניים טהורה, כמו החומרים עשירים מאוד. אם אתה מגיש את זה, דלג על קורס הגבינה.
המטרה היא להלהיב את החומרים הלבנים לתוך קרם הומוגני חלק. לעבד את mascarpone, גבינת שמנת וסוכר, ואז בקצרה גאון במרכיבים האחרים, גירוד למטה הצדדים של המעבד.
בשורה את התבניות עם מוסלין רטוב או cheesecloth, משאיר מספיק כדי לקפל מעל כך שהם סגורים לחלוטין, ומניחים אותם בצלחת או מגש rimmed. (המוסלין יכול להיות לשים דרך מכונת הכביסה בשימוש חוזר, אבל זה מתכווץ, אז בפעם הראשונה שאתה משתמש בו לחתוך אותו בנדיבות רבה כדי לאפשר את זה.) תלוש את המילוי בתבניות-זה יהיה לשקוע בעדינות כפי שהוא מנקז—ולהגדיר את המגש בצד במקרר במשך כ 8 שעות. ואז להסיר בזהירות להפוך את התבניות, לקלף את המוסלין, לשרת מוקף פירות. אבק עם סוכר של ממתקים אם אתה רוצה.
אם אתה רוצה לעשות קצת רוטב פירות לטפטף סביב הפרי, פירה 1/4 קילו של פירות יער טריים עם 1 כף סירופ (בצרפת אתה יכול לקנות בקבוקים של סירופ קנה, או לעשות משלך על ידי רותח משקל שווה של מים וסוכר במשך 5-10 דקות). בדוק טעם ולתקן עם יותר סירופ או קצת מיץ לימון. כאשר מציגים את הקינוח, לשים את קולי סביב בסיס הלב, לא על זה (כדי למנוע את המראה של תיאטרון ההפעלה).
משולחן בטארן של אורלנדו מארין. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Orlando Murrin And Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of Harry N. Abrams, Inc.