קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות50
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר

Courgette, תפוחי אדמה & לחם צ'דר
לחם Courgette, potato & cheddar הוא לחם המגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה חדשים, קמח חזק, צ'דר חזק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו מעולה. נסו קורג'ט, מרק תפוחי אדמה וצ' דר, לחם צ'דר תפוחי אדמה, ו צ'דר-לחם תפוחי אדמה אסיאגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים עד רק רך, לנקז ולאפשר להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
שים את הקמח ואת השמרים לתוך קערה גדולה. כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, באח גס חצי ישר לתוך התערובת, משליך מדי פעם מעיל בקמח. זה יעצור את תפוחי האדמה דבק גושים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
באח במחצית הקורג ' ט, מוסיפים חצי מהגבינה ומתפשטים לחצי מעלי הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מוסיפים 1 כפות שמן זית מעורבב עם 175-200 מ " ל מים חמים ביד. להביא את הבצק יחד ללוש במשך כמה דקות. לשים לתוך קערה משומנת קלות, לכסות ולהשאיר לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
גריז 20 ס "מ x 30 ס" מ פח. לדחוף את בצק הלחם לתוך הפח בחוזקה, דוחף את האוויר. דק לחתוך את תפוחי האדמה הנותרים וקורט. לפזר על החלק העליון יחד עם הקורנית הנותרים לתקוע בערך עם האצבעות שלך כך פרוסות להתבלט קצת. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות שוב במשך כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
טפטוף עם שאר שמן הזית, לפזר עם הגבינה הנותרת, ואז לבשל 50 דקות-1 שעה, עד עלה וזהב. להשאיר להתקרר, ואז לשרת, לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת