קרוסטיני עם מחית גינה ופרמג'יאנו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שעועית רכה, באגט, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה מחית גינה, Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה, ו Crostini עם מחית טונן שעועית לבנה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיף את האפונה, אספרגוס, שעועית ירוקה ומבשלים עד ירוק בהיר במכרז פריך, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם במהלך כמה הדקות האחרונות, להפשיר.)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול, ולנקז שוב. מחית את הירקות במעבד מזון עם ריקוטה, ירקות בצל ירוק, טפטוף שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן