קרוסטיני עם מחית גינה ופרמג'יאנו עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שעועית רכה, באגט, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 43 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה מחית גינה, Crostini עם פירה אפונה, רקטה & שעועית רחבה, ו Crostini עם מחית טונן שעועית לבנה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את האפונה, אספרגוס, שעועית ירוקה ומבשלים עד ירוק בהיר במכרז פריך, על 3 דקות. (אם אתה משתמש אפונה קפואה, אתה יכול לזרוק אותם במהלך כמה הדקות האחרונות, להפשיר.)
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסננים, מעבירים לקערה של מי קרח מלוחים כדי לעצור את הבישול, ולנקז שוב. מחית את הירקות במעבד מזון עם ריקוטה, ירקות בצל ירוק, טפטוף שמן, מלח ופלפל לפי הטעם.