Culingionis con Cirubba
Culingionis con Cirubba עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 29 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 1150 קלוריות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם יש לכם חמאה, בצל, הרבה פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. נסו את Arroz con Pollo, Arroz con Pollo ו- Arroz con Pollo עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת 12 עד 14 אינץ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מוסיפים בצל ותפוחי אדמה ומבשלים עד שהם מתרככים ומשחימים קלות, כ-8 עד 10 דקות.
מוסיפים חומץ וסוכר ומביאים לרתיחה.
מחממים ומצמצמים עד כמעט יבש, כ-15 דקות. מניחים להתקרר ומערבבים פנימה עלי נענע.
מרדדים פסטה לצורה הדקה ביותר על גלגלת הפסטה.
חותכים את הבצק לדסקיות בגודל 3 אינץ' ומניחים 1 כף תערובת בצל במרכז חצי מהדיסקות. השתמש בחצי השני כדי לכסות ולצבוט את הצדדים זה לזה. ממשיכים עד שכל המילוי נגמר.
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מוסיפים קולינגיוניס ומבשלים עד לריכוך, כ-3 עד 4 דקות. בינתיים, ממיסים חמאה במחבת 12 עד 14 אינץ'.
מסננים את הפסטה בזהירות ומניחים בתבנית עם חמאה.
מוסיפים עלי נענע וחצי מכמות הגבינה ומערבבים.
מניחים את שני סוגי הקמח בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב. יוצרים גומה במרכז תערובת הקמח ומוסיפים מים מעט בכל פעם תוך כדי ערבוב עם הידיים עד שנוצר בצק. ייתכן שתזדקק ליותר או פחות מים, בהתאם ללחות במטבח שלך.
מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח ולשים אותו כמו לחם במשך 8 עד 10 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית. מכסים ומניחים לעמוד 10 דקות בטמפרטורת החדר.