Cutouts פאדג'קרמל
Cutouts קרמל פאדג'נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 5 מנות. יש קינוח זה 627 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלב, אגוזי לוז עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת גבינה עם פאדג'קרמל, פאדג'דלעת קרמל, ו קרמל s ' mores פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 " מחבת ריבועית עם רדיד אלומיניום, המאפשר לסכל להאריך על קצוות מחבת. נייר כסף לחמאה, ולהניח בצד.
חמאה בתוך סיר 3 ליטר כבד.
מערבבים סוכר וקקאו בסיר, ערבוב טוב. מערבבים חלב וסירופ תירס. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב בעדינות וכל הזמן עם כף עץ, עד הסוכר מתמוסס (6 עד 8 דקות).
מוסיפים 1/4 כוס חמאה, ערבוב עד חמאה נמס. מכסים ומרתיחים 3 דקות על אש בינונית.
לחשוף ולבשל, מבלי לערבב, עד רשם מדחום ממתקים 238 (כ 14 דקות).
מוסיפים 2 כפות הנותרים חמאה, קרמל קצוץ, אגוזים, וניל. אל תערבבי.
תן לתערובת להתקרר עד 130 (כ -25 דקות).
הכה את פאדג ' ביד עם כף עץ עד שהוא מתעבה ומתחיל לאבד את הברק שלו (10 דקות). במהירות להפיץ פאדג ' למחבת מוכנה; בואו מגניב (כ 3 שעות). הרם פאדג 'לא חתוך מתוך מחבת עם נייר; להשליך לסכל, ולמקם פאדג' על קרש חיתוך.
חותכים צורות הרצוי, באמצעות 2 "חותכי עוגיות, או לחתוך פאדג 'לתוך 1 1/2" ריבועים.