Dal היומיומי של Duguid
דאל של Duguid כל יום נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש שום, זרעי חרדל חום, שמן זית ומלח. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid, ו אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד.
הוראות
שלב דאל ו 6 כוסות מים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מערבבים בכורכום, עלי דפנה, ומקל קינמון; מכסים חלקית, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים 1/2 כפית מלח. תתחמם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף זרעי חרדל; לבשל 1 דקה או עד זרעים פופ, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך צ' ילי); מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף שאלוט; לבשל 3 דקות או עד שאלוט הם במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גזר וכרובית; מבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות.
להוסיף תערובת 1 כוס דאל ונשאר 1 כפית מלח לתערובת גזר; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת גזר לתערובת דאל הנותרים; מביאים לרתיחה. מבשלים 40 דקות או עד שהתערובת מתעבה.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות עלי כוסברה.
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.