Deconstructed חג טורקיה עם רוטב מרווה
Deconstructed חג טורקיה עם רוטב מרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 826 קלוריות, 123 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עלי סלרי, עלי דפנה, עלים מ 2 ענפים מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: תרנגול ההודו המפורק של טד אלן עם רוטב מרווה, פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, ו הודו צלוי עם רוטב מחבת מרווה.
הוראות
יש לשטוף את חלקי טורקיה ואת המקום הוכפל 2 1/2 גלון שקיות פלסטיק resealable (או stockpot גדול).
מוסיפים מלח, דבש, שום, עלי מפרץ, טימין, מרווה, פלפל, allspice, ועלי סלרי.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות טורקיה - על 3 ליטרים. לחץ על אוויר, שקיות סגורות, ומניח בקערה גדולה או מיכל אחר כדי להגן מפני דליפות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 218°. מסדרים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
הסר חלקי טורקיה ממי מלח, להתייבש עם מגבות נייר, ומקום, צד עור למעלה, על מדפים להגדיר 2 מחבתות צלייה בינוניות (הקפד להשאיר מקום בין חלקים למחזור אוויר).
יוצקים 1 כוס מים לתוך כל מחבת.
טפטוף חלקי טורקיה עם חמאה מומסת לפזר עם עלי מרווה.
מניחים 1 מחבת על כל מתלה תנור צלי עד תחילת חום, כ 30 דקות.
חום נמוך ל 204°, להחליף עמדות של מחבתות, ולסובב כל מחבת 180°. המשך צלייה עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של השד, הימנעות עצם, רושם 165°, על 1 עד 1 1/4 שעות.
להעביר חלקי טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף.
יוצקים מיצי פאן לתוך כוס זכוכית 4 כוס מדידה, לתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 2 עד 3 דקות, ואז לרפרף ושומן מילואים.
הגדר 1 מחבת צלייה על פני 2 מבערים, להוסיף 2 מרק עוף כוסות, ולהביא להתבשל על חום גבוה בינוני, גירוד כל חתיכות השחמה.
הוסף מרק רותח למיצי מחבת בכוס מדידה, ולאחר מכן להוסיף מרק עוף נוסף, במידת הצורך, כדי 4 כוסות נוזל שווה.
בסיר בינוני על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה, ואז לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד חלקה, כ 2 דקות. בהדרגה לטאטא בתערובת מרק וכל מיצים שנאספו מן מגש מחזיק טורקיה, ולאחר מכן להעלות את החום כדי בינוני גבוהה ומרתיחים תערובת, חשוף, עד מעובה, כ 8 דקות.
רוטב העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. לגלף חתיכות הודו ומקשטים עם מרווה; לשרת עם רוטב.