Dolmades (עלי ענבים ממולאים)
אם יש לכם ציר עוף, צנוברים, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Dolmades (עלי ענבים ממולאים), עלי ענבים ממולאים (Dolmades), ו Dolmades (עלי ענבים ממולאים) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי, מעיל מחבת גדולה עם 1/4 כוס השמן ולמקם מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל, שומר וגרידת לימון ומערבבים עד רך, על 10 דקות.
מוסיפים את צנוברים ואורז, לטגן במשך 2 דקות, ערבוב מעיל.
יוצקים רק 1/2 כוס של ציר העוף ולהוריד את החום. מבשלים עד הנוזל נספג ואת האורז הוא אל דנטה, על 10 דקות. לגרד את תערובת האורז parboiled לתוך קערה ולהוסיף שמיר ופטרוזיליה; העונה עם מלח ופלפל. אפשר להתקרר. עכשיו אל עלי הענבים.
תביא סיר גדול של מים לרתיחה. החמצת עלי הענבים במים החמים למשך 5 דקות עד שהם גמישים.
מסננים ואז לקצץ את הגבעולים וכל ורידים קשים מן העלים. להתייבש עם מגבות נייר.
כדי להרכיב את dolmades, להניח עלה ענבים על משטח עבודה, מבריק בצד למטה. שים 2 כפות של מילוי אורז ליד קצה הגבעול של העלה. מקפלים את קצה הגבעול על המילוי, ואז לקפל את שני הצדדים לכיוון האמצע, ולהתגלגל לתוך סיגר זה צריך להיות צמוד אבל לא חזק מדי כי האורז יהיה להתנפח ברגע שהוא מבושל לחלוטין. לחץ קלות בכף ידך כדי לאבטח את הגליל. חזור עם עלים שנותרו ענבים ומילוי.
מניחים את dolmades בתנור הולנדי גדול או מחבת עמוקה רחבה, בצד התפר למטה בשכבה אחת.
יוצקים את הכוס הנותרת של מרק, הנותרים שמן זית, ואת מיץ לימון על dolmades, הנוזל צריך להגיע באמצע הדרך את הלחמניות, להוסיף קצת מים במידת הצורך. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 עד 40 דקות, עד dolmades הם מכרז כאשר פירסינג עם מזלג.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר או מגניב.