Downhome ברביקיו צלעות בקר קצרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Downhome בשר בקר צלעות קצרות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 1492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ברביקיו: צלעות קצרות, ו צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הצלעות, שיני שום ועלה דפנה. Parboil הצלעות, מכוסה, במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד מזלג מכרז.
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים.
יוצקים 1 כוס של מי הצלעות לתערובת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך כ 15 דקות עד הרוטב התעבה והוא מחומם דרך.
מוסיף את הצלעות לסיר, פונה עם מלקחיים כדי מעיל היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הצלעות לגריל חיצוני חם, צד הבשר למטה ראשון, ומבשלים 8 עד 10 דקות בכל צד, דואגים לא לשרוף אותם.
מגישים עם רוטב שנותר בצד.