קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

Downhome ברביקיו צלעות בקר קצרות

Downhome ברביקיו צלעות בקר קצרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Downhome בשר בקר צלעות קצרות. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 1492 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ברביקיו: צלעות קצרות, ו צלעות קצרות Achiote עם רוטב ברביקיו אנצ'ו ותבלינים אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הצלעות, שיני שום ועלה דפנה. Parboil הצלעות, מכוסה, במשך 45 דקות עד 1 שעה, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים 1 כוס של מי הצלעות לתערובת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במשך כ 15 דקות עד הרוטב התעבה והוא מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מוסיף את הצלעות לסיר, פונה עם מלקחיים כדי מעיל היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מעבירים את הצלעות לגריל חיצוני חם, צד הבשר למטה ראשון, ומבשלים 8 עד 10 דקות בכל צד, דואגים לא לשרוף אותם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מגישים עם רוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.