קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

Drozdzowka (עוגת שמרים פולנית)

Drozdzowka (עוגת שמרים פולנית)
Drozdzowka (עוגת שזיף שמרים פולנית) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מרגרינה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף, ו עוגת דבש פולנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר על חום נמוך מאוד, לחמם 1/2 כוס חלב לא יותר מ 100 מעלות F (38 מעלות C); מערבבים ב 1 כף קמח 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום ולהעביר לקערה. להתפורר שמרים העוגה לתערובת החלב, ומערבבים בעדינות עד התערובת הופכת שמנת. מכסים את המחבת במטלית, ומניחים בצד במקום חם עד שהשמרים יוצרים מרקם ספוגי, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להמיס מרגרינה בסיר על חום נמוך; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' ומפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מניחים ביצים וסוכר 1 1/8 כוס לתוך בלנדר, ומעבדים עד התערובת היא צהובה ורך. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד 8 כוסות קמח עם סוכר וניל. מערבבים בתערובת הביצים, תערובת שמרים פעילה ומרגרינה פושרת; מתחילים ללוש 1 כוס חלב, או לפי הצורך, לתוך הבצק, קצת בכל פעם, עד שהבצק מפסיק להידבק לאצבעות שלך והופך חלק ואפילו. ללוש לפחות 15 דקות, עובד לשלב כמה שיותר אוויר לתוך הבצק כפי שאתה ללוש.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכנה, ולסדר את השזיפים מעל החלק העליון של הבצק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בקערה, לחתוך יחד 1 1/2 כוס קמח, החמאה, ו 1/2 כוס סוכר עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים עדינים; מפזרים את תערובת streusel על השזיפים. אבק streusel עם קינמון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד