קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

Drozdzowka (עוגת שמרים פולנית)

Drozdzowka (עוגת שמרים פולנית)
Drozdzowka (עוגת שזיף שמרים פולנית) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך סוכר, מרגרינה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים, עוגת שזיף-קמח תירס עם סורבה שזיף, ו עוגת דבש פולנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר על חום נמוך מאוד, לחמם 1/2 כוס חלב לא יותר מ 100 מעלות F (38 מעלות C); מערבבים ב 1 כף קמח 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום ולהעביר לקערה. להתפורר שמרים העוגה לתערובת החלב, ומערבבים בעדינות עד התערובת הופכת שמנת. מכסים את המחבת במטלית, ומניחים בצד במקום חם עד שהשמרים יוצרים מרקם ספוגי, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להמיס מרגרינה בסיר על חום נמוך; להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' ומפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
מניחים ביצים וסוכר 1 1/8 כוס לתוך בלנדר, ומעבדים עד התערובת היא צהובה ורך. בקערת ערבוב גדולה, להקציף יחד 8 כוסות קמח עם סוכר וניל. מערבבים בתערובת הביצים, תערובת שמרים פעילה ומרגרינה פושרת; מתחילים ללוש 1 כוס חלב, או לפי הצורך, לתוך הבצק, קצת בכל פעם, עד שהבצק מפסיק להידבק לאצבעות שלך והופך חלק ואפילו. ללוש לפחות 15 דקות, עובד לשלב כמה שיותר אוויר לתוך הבצק כפי שאתה ללוש.
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכנה, ולסדר את השזיפים מעל החלק העליון של הבצק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
בקערה, לחתוך יחד 1 1/2 כוס קמח, החמאה, ו 1/2 כוס סוכר עם חותך מאפה עד התערובת דומה פירורים עדינים; מפזרים את תערובת streusel על השזיפים. אבק streusel עם קינמון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק