תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז שתי דרכים עם קרפים חומוס ושומר לפרוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו דבש, מיץ תפוזים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: קרפ פחמימות נמוך (בשתי דרכים!), חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו קרפים כוסמת עם קומפוט תפוחים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את רגלי הברווז, צד העור למטה, ומבשל על חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא השחמה פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
4
להעביר את רגלי הברווז לצלחת ויוצקים את כל אבל 1 כף השומן לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שומר קצוץ גס ובצל ואת הגזר ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את הקורנית, רוזמרין ויין לבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להחזיר את רגלי הברווז למחבת, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, חצי גרידת התפוזים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בחוזקה, מעבירים לתנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד הברווז הוא רך מאוד והנוזל מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את רגלי הברווז למשטח עבודה ולתת מגניב מעט. להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה על המוצקים. תרפרפי את השומן מהרוטב. להיפטר מעור הברווז ולגרוס בגסות את הבשר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את שומר פרוס, מים ואת גרידת תפוז מגוררת הנותרים מתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
14
מוסיפים את פרנו ומבשלים שנחשפו עד שכל הנוזל מתאדה. מערבבים את fronds שומר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
Pernod
15
מברשת קלה תבנית אפייה עם חלק שומן ברווז שמורות. לסדר 8 קרפים חומוס על משטח עבודה. כפית בשר רגל ברווז צלוי על הקרפים ולקפל כל אחד לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
רגל ברווז
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
מעבירים את הקרפים ממולאים בברווז לסדין האפייה, מברישים קלות עם שומן ברווז ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
במטחנת תבלינים, לעבוד שומר, כוסברה זרעי כמון רק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים את הדבש ואת קאיין. הגדר מחבת ovenproof גדולה מעל חום מתון. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, העור בצד למטה. לבשל, כפית את השומן שניתנו כפי שהוא מצטבר, עד העור הוא זהב עמוק פריך, על 10 דקות. סובב את שדי הברווז ומברשת בנדיבות עם הדבש. צלי בשליש העליון של התנור במשך 4 דקות, או עד בינוני נדיר העור הוא לכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות, ואז דק לחתוך את השדיים. מערבבים 1 כף של מיצי מחבת קרמל לתוך הרוטב שמורות לחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מחממים את קרפי הברווז בתנור ומחממים מחדש את קומפוט השומר. הגדר 2 קרפים ברווז על כל אחד 4 צלחות גדולות העליון עם חזה ברווז פרוס. כף קומפוט שומר לצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
Compote
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.