קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

Duck Two Ways עם קרפ חומוס ולפתן שומר

Duck Two Ways עם קרפ חומוס ולפתן שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז שתי דרכים עם קרפים חומוס ושומר לפרוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו דבש, מיץ תפוזים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: קרפ פחמימות נמוך (בשתי דרכים!), חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו קרפים כוסמת עם קומפוט תפוחים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הוסף את רגלי הברווז, צד העור למטה, ומבשל על חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא השחמה פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4
להעביר את רגלי הברווז לצלחת ויוצקים את כל אבל 1 כף השומן לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את שומר קצוץ גס ובצל ואת הגזר ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את הקורנית, רוזמרין ויין לבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להחזיר את רגלי הברווז למחבת, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, חצי גרידת התפוזים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בחוזקה, מעבירים לתנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד הברווז הוא רך מאוד והנוזל מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להעביר את רגלי הברווז למשטח עבודה ולתת מגניב מעט. להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה על המוצקים. תרפרפי את השומן מהרוטב. להיפטר מעור הברווז ולגרוס בגסות את הבשר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים את שומר פרוס, מים ואת גרידת תפוז מגוררת הנותרים מתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
14
מוסיפים את פרנו ומבשלים שנחשפו עד שכל הנוזל מתאדה. מערבבים את fronds שומר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
PernodPernod
15
מברשת קלה תבנית אפייה עם חלק שומן ברווז שמורות. לסדר 8 קרפים חומוס על משטח עבודה. כפית בשר רגל ברווז צלוי על הקרפים ולקפל כל אחד לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
מעבירים את הקרפים ממולאים בברווז לסדין האפייה, מברישים קלות עם שומן ברווז ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
במטחנת תבלינים, לעבוד שומר, כוסברה זרעי כמון רק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים את הדבש ואת קאיין. הגדר מחבת ovenproof גדולה מעל חום מתון. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, העור בצד למטה. לבשל, כפית את השומן שניתנו כפי שהוא מצטבר, עד העור הוא זהב עמוק פריך, על 10 דקות. סובב את שדי הברווז ומברשת בנדיבות עם הדבש. צלי בשליש העליון של התנור במשך 4 דקות, או עד בינוני נדיר העור הוא לכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה ברווזחזה ברווז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות, ואז דק לחתוך את השדיים. מערבבים 1 כף של מיצי מחבת קרמל לתוך הרוטב שמורות לחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מחממים את קרפי הברווז בתנור ומחממים מחדש את קומפוט השומר. הגדר 2 קרפים ברווז על כל אחד 4 צלחות גדולות העליון עם חזה ברווז פרוס. כף קומפוט שומר לצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
CompoteCompote
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
לטפטף את הרוטב על שדי הברווז ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר1גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה4קצת קישואים קצוציםקרפים חומוסקרפים חומוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש907פלפל האבנרוחזה ברווז כל), העור הבקיע בקלילות דפוס צלב הצוהרחזה ברווז כל), העור הבקיע בקלילות דפוס צלב הצוהר4רגלי ברווז, גזוז של עודף שומןרגלי ברווז, גזוז של עודף שומן3smallsנורות שומר, cored ופרוס לאורכו 1/3 אינץ עבה, 1/2 כוס קצוץ גס, שברי נוצות קצוציםנורות שומר, cored ופרוס לאורכו 1/3 אינץ עבה, 1/2 כוס קצוץ גס, שברי נוצות קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, 1 קצוץ גס ו 1 פרוס דקבצל, 1 קצוץ גס ו 1 פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1גרידה מגוררת דק של כתוםגרידה מגוררת דק של כתום0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל קאייןפלפל קאיין1גבינת פרמזן מגוררתפרנו או ליקר אחר בטעם אניספרנו או ליקר אחר בטעם אניס1קטןרוזמרי ספריגרוזמרי ספריג4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קורנית sprigקורנית sprig591 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.