קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

Duck Two Ways עם קרפ חומוס ולפתן שומר

Duck Two Ways עם קרפ חומוס ולפתן שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברווז שתי דרכים עם קרפים חומוס ושומר לפרוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 96 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 899 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות גשו לסופר וקנו דבש, מיץ תפוזים, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: קרפ פחמימות נמוך (בשתי דרכים!), חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו קרפים כוסמת עם קומפוט תפוחים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת גדולה ועמוקה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הוסף את רגלי הברווז, צד העור למטה, ומבשל על חום מתון, הופך פעם אחת, עד העור הוא השחמה פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4
להעביר את רגלי הברווז לצלחת ויוצקים את כל אבל 1 כף השומן לקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את שומר קצוץ גס ובצל ואת הגזר ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, 5 דקות. מערבבים את הקורנית, רוזמרין ויין לבן ומבשלים עד כמעט התאדה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
להחזיר את רגלי הברווז למחבת, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את מיץ התפוזים, חצי גרידת התפוזים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בחוזקה, מעבירים לתנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד הברווז הוא רך מאוד והנוזל מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר את רגלי הברווז למשטח עבודה ולתת מגניב מעט. להעלות את טמפרטורת התנור ל 40
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן, לחיצה על המוצקים. תרפרפי את השומן מהרוטב. להיפטר מעור הברווז ולגרוס בגסות את הבשר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מחממים את שמן הזית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את הבצל הפרוס, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים את שומר פרוס, מים ואת גרידת תפוז מגוררת הנותרים מתבלים עם מלח ופלפל. לכסות ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
14
מוסיפים את פרנו ומבשלים שנחשפו עד שכל הנוזל מתאדה. מערבבים את fronds שומר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
PernodPernod
15
מברשת קלה תבנית אפייה עם חלק שומן ברווז שמורות. לסדר 8 קרפים חומוס על משטח עבודה. כפית בשר רגל ברווז צלוי על הקרפים ולקפל כל אחד לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
מעבירים את הקרפים ממולאים בברווז לסדין האפייה, מברישים קלות עם שומן ברווז ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
במטחנת תבלינים, לעבוד שומר, כוסברה זרעי כמון רק עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
18
מעבירים לקערה קטנה ומוסיפים את הדבש ואת קאיין. הגדר מחבת ovenproof גדולה מעל חום מתון. מתבלים את שדי הברווז עם מלח ופלפל ומוסיפים אותם למחבת, העור בצד למטה. לבשל, כפית את השומן שניתנו כפי שהוא מצטבר, עד העור הוא זהב עמוק פריך, על 10 דקות. סובב את שדי הברווז ומברשת בנדיבות עם הדבש. צלי בשליש העליון של התנור במשך 4 דקות, או עד בינוני נדיר העור הוא לכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות, ואז דק לחתוך את השדיים. מערבבים 1 כף של מיצי מחבת קרמל לתוך הרוטב שמורות לחמם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מחממים את קרפי הברווז בתנור ומחממים מחדש את קומפוט השומר. הגדר 2 קרפים ברווז על כל אחד 4 צלחות גדולות העליון עם חזה ברווז פרוס. כף קומפוט שומר לצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
CompoteCompote
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
לטפטף את הרוטב על שדי הברווז ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או בקרציר עוף או בקר1גזר, פרוס דקגזר, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה4שרימפס וורידיםקרפים חומוסקרפים חומוס1חתיכות טופי הית' בר3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזה ברווז כל), העור הבקיע בקלילות דפוס צלב הצוהרחזה ברווז כל), העור הבקיע בקלילות דפוס צלב הצוהר4רגלי ברווז, גזוז של עודף שומןרגלי ברווז, גזוז של עודף שומן3smallsנורות שומר, cored ופרוס לאורכו 1/3 אינץ עבה, 1/2 כוס קצוץ גס, שברי נוצות קצוציםנורות שומר, cored ופרוס לאורכו 1/3 אינץ עבה, 1/2 כוס קצוץ גס, שברי נוצות קצוצים1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, 1 קצוץ גס ו 1 פרוס דקבצל, 1 קצוץ גס ו 1 פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1גרידה מגוררת דק של כתוםגרידה מגוררת דק של כתום0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאייןפלפל קאיין12 כפיות אבקת שוםפרנו או ליקר אחר בטעם אניספרנו או ליקר אחר בטעם אניס1קטןרוזמרי ספריגרוזמרי ספריג4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1קורנית sprigקורנית sprig591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.