Easy Chicken Adobo
קל עוף Adobo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 238 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קל עוף Adobo, Easy Chicken Adobo In The Slow Cooker, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים עוף ומבשלים עד השחמה קלה, כ 5 דקות, ואז להתהפך ומבשלים 5 דקות נוספות.
מעבירים עוף לצלחת ומניחים בצד.
יוצקים את כל אבל 1 כף. של טפטוף מחבת ולהחזיר מחבת לחום נמוך.
מוסיפים שום וחתיכות עד רך, על 1 דקה.
להוסיף מרכיבים שנותרו ומערבבים לשלב. להחזיר עוף למחבת ומבשלים, מכוסה, במשך 20 דקות.
לחשוף, להגדיל את החום בינוני נמוך ומבשלים 15 עד 20 דקות יותר, מדי פעם רוטב כפיות על עוף, עד רוטב מתעבה קצת עוף הוא רך מזוגג יפה עם רוטב.