קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

Easy German Bierocks (Runza)

Easy German Bierocks (Runza)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Bierocks הגרמני קל (Runza). מתאים ל-36 מנות. מתאבן זה יש 120 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כרוב, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Bierocks גרמנית, קראוט Bierocks-בורגר כרוב גרמני, ו נעלי ספורט קלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בשר טחון, ומבשלים עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 5 דקות. מערבבים בצל קצוץ, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הכרוב הקצוץ; מבשלים ומערבבים עד שהכרוב התרכך, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את התערובת על תבנית אפייה כדי להתקרר עד מספיק מגניב כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
לאחר התערובת התקררה, לשטח את גליל ארוחת ערב, ולמקם כמה כפות של תערובת הכרוב במרכז. משוך את הקצוות של הבצק על המילוי וצביטה לאטום. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מחממים את השמן במחבת עמוקה או במחבת חשמלית ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מטגנים כמה בכל פעם בשמן שחומם מראש משני הצדדים עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות; לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה