Easy German Bierocks (Runza)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל Bierocks הגרמני קל (Runza). מתאים ל-36 מנות. מתאבן זה יש 120 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כרוב, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו Bierocks גרמנית, קראוט Bierocks-בורגר כרוב גרמני, ו נעלי ספורט קלות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בשר טחון, ומבשלים עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 5 דקות. מערבבים בצל קצוץ, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את הכרוב הקצוץ; מבשלים ומערבבים עד שהכרוב התרכך, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את התערובת על תבנית אפייה כדי להתקרר עד מספיק מגניב כדי להתמודד.
לאחר התערובת התקררה, לשטח את גליל ארוחת ערב, ולמקם כמה כפות של תערובת הכרוב במרכז. משוך את הקצוות של הבצק על המילוי וצביטה לאטום. חזור עם הבצק שנותר ומילוי.
מחממים את השמן במחבת עמוקה או במחבת חשמלית ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מטגנים כמה בכל פעם בשמן שחומם מראש משני הצדדים עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות; לנקז על מגבות נייר.