Ebelskivers (פנקייק דני) עם ריבת אוכמניות
Ebelskivers (פנקייק דני) עם ריבת Lingonberry עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 96 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. 766 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, חלב, ממתקים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק דני נפוח {איך לעשות את זה ומסגיר!}, גבינת שמנת קלה וריבה דנית, ו פנקייק דני Aebleskiver.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה, חלב, ו 2 כפות חמאה מומסת עד בשילוב. מערבבים במרכיבים יבשים.
תערובת צריך להיות גבשושי - לא overmix.
בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי או לטאטא עד פסגות נוקשה אבל לא יבש טופס, על 3 דקות. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
שים מחבת ebelskiver מעל חום גבוה בינוני.
הוסף 1/4 כפית חמאה לכל באר של התבנית, וכאשר מבעבע, להוסיף 1 כף הבלילה. למעלה כל טוב עם 1 כפית ריבה, ואז למעלה עם עוד 1 כף הבלילה.
תן ebelskivers לבשל עד תחתית הם זהובים, על 4 דקות, ואז להעיף ולהמשיך לבשל עד צמרות הם גם זהב, 3 דקות יותר.
העברה לצלחת ואוהל עם נייר כסף. חזור עם שאר הבלילה, ולאחר מכן לשרת מיד עם אבקת סוכר על גבי.