Edamame Dip
Edamame Dip הוא מתכון ללא חלב עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 24 גרם שומן , ובסך הכל 347 קלוריות . תמורת 100 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לכם בצל, מלח כשר, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מטבל Edamame , מטבל Edamame ו- Edamme Dip .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מניחים את האדמה, הבצל, הכוסברה, השום, מיץ הליים, המיסו, המלח, משחת הצ'ילי והפלפל לתוך קערת מעבד מזון ומעבדים במשך 15 שניות. עוצרים לגרד את דפנות הקערה ומעבדים עוד 15 עד 20 שניות. כשהמעבד פועל, מטפטפים פנימה באיטיות את שמן הזית. לאחר הוספת כל השמן, עוצרים, מגרדים את הקערה ואז מעבדים עוד 5 עד 10 שניות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הרצון.
מגישים עם צ'יפס או קרקרים. שומרים בכלי אטום עד 5 ימים.
מניחים את האדמה והמים בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל. מכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 4 עד 6 דקות.
מסננים את עודפי המים ומגישים כמו שהם או מלוחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.