המתכון אנצ'ילדות נגראס מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 9 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שעועית, גבינת צ'דר קלה, קרם מקסיקני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: דומיניקני Moro De Habichuelas Negras, Moro-Locrio de Lacón y Habichuelas Negras, ו שעועית שחורה פשוטה (Caraotas Negras).
הוראות
1
במחבת 5 עד 6 ליטר, לשלב פטריות, צ ' ילי poblano, בצל, זרעי כמון, מרק 1/2 כוס. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד הירקות עסיסיים וצולעים, 12 עד 15 דקות. לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד הירקות יבשים ומתחילים חום, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה, תערובת קורנפלור עם מרק 1 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף 1/2 כוס שמנת חמוצה להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים לתערובת פטריות ומערבבים עד לרתיחה, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
בבלנדר, שעועית מערבולת, סלסה ורוטב אנצ ' ילדה.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים 1 1/2 כוסות רוטב שעועית לתוך 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה. מחסנית 6 טורטיות וחותכים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
7
שכב 6 של החצאים בתבשיל, קצוות ישרים נגד הצדדים תבשיל, ואז חופפים 3 טורטיות שלמות כדי לכסות לחלוטין את התחתית. לגרד תערובת פטריות על טורטיות ורמת התפשטות. להתאים את הקצוות הישרים של חצאי טורטיה הנותרים נגד הצדדים תבשיל, ולאחר מכן חופפים טורטיות כולו הנותרים כדי לכסות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים הנותרים רוטב שעועית שחורה מעל טורטיות להתפשט מעיל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים בתנור 350 עד שהרוטב מבעבע, 35 עד 40 דקות (45 דקות אם מקורר).
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים גבינה ואופים עד מומס, 3 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר תבשיל מהתנור ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות. למעלה דקורטיבי עם מלפפונים, אם תרצה, וכוסברה. לפזר כמחצית בצל אדום vinegared על תבשיל; לשים הנותרים בקערה קטנה. כפית נשארת שמנת חמוצה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
12
עם סכין חדה, לחתוך תבשיל אנצ ' ילדה לתוך 6 או 9 מלבנים; עם מרית רחבה, להעביר חלקים צלחות.
13
מוסיפים שמנת חמוצה יותר בצל חמוץ vinegared לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14
בצל אדום Vinegared: לקלף דק פרוסה 1 בצל אדום (8 עוז.). טבעות נפרדות ושחרר לתוך מחבת 10-12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים חומץ אורז מתובל 3/4 כוס ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
הסר מהחום ולתת לעמוד עד מגניב, ערבוב לעתים קרובות.
17
לשרת, או לכסות ולקרר עד 3 ימים. הרם מנוזל לשימוש. עושה בערך 1 כוס.
18
עצה מראש: אתה יכול לעשות את המילוי (שלבים 1 ו
19
ורוטב (צעד
מרכיבים שתצטרך
20
עד 1 יום קדימה; לכסות בנפרד צמרמורת. אתה יכול להרכיב את התבשיל (דרך צעד
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.