קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

Erbazzone (כריך עשב מ פארמה)

Erbazzone (כריך עשב מ פארמה)
Erbazzone (כריך עשב מ פארמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, בצל בינוני-גדול, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. נסו ריקוטן טוסקני וברוקולי פאי רב-ארבאזון, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו הרב ביסקוויט וכריך ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמחים והמלח בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף שומן קר ושמן. עבודה עם קצות האצבעות או חותך מאפה, למזג את השומן והקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שומן חזירשומן חזיר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים 7 כפות של המים, ולזרוק עם מזלג עד הבצק מתחיל ליצור גושים. אם הוא יבש, להוסיף עוד מים. אסוף את חתיכות הבצק לכדור, לעטוף, ולהירגע לפחות 30 דקות. כאשר מוכן להרכיב, חצי בצק להתגלגל לתוך 2 סיבובים קצת יותר גדול מאשר מחבת פיצה. להתאים 1 עגול למחבת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
מחממים את הפנצ ' טה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. לבשל על 5 דקות, או עד pancetta נתן את רוב השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהתרככו. לחשוף, להעלות את החום גבוה, ולבשל עוד 6 דקות, או עד חום זהוב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיף את התרד או chard, ו לטגן 3 עד 5 דקות, התאמת החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
אם זיגוג חום נוצר על תחתית המחבת, מוסיפים מעט מים ומבשלים, מגרדים אותו עם המרית כדי לשלב את הזיגוג עם המילוי. מבשלים דקה בערך עד שהנוזל מתאדה. הפוך את המילוי לקערה וקריר. להתמזג 1 1/2 כוסות של הגבינה תערובת פנצ ' טה שמורה. טעם לתיבול ומספיק גבינה, ולאחר מכן להתמזג הביצים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים את התנור לכ -400 מעלות F. הגדר את המתלה קרוב לתחתית התנור ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מערבבים את השומן ושום במחבת קטנה וחום על חום בינוני 2 דקות, או עד השומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מורחים את המילוי על מחבת הפיצה מצופה מאפה, עוזב על גבול 2 אינץ'. לצנן את הקצוות עם מים, העליון עם הבצק שנותר, לצבוט את הקצוות יחד. מקפלים את הקצוות לכיוון מרכז טארט, ו crimp. לעשות חתכים בחלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
10
אופים 20 דקות, ואז מברשת את הקרום עם תערובת שומן חזיר ושום מומס, ואופים עוד 20 דקות, או עד זהב חיוור מאוד פריך. הקצוות של הטארט יהיה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
חתוך טריזים צרים כדי לשרת.

מרכיבים

8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה3ביצים, מכותביצים, מכות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון1קילוגרםתרד טרי, סלק ירוק, או עלי סלק שוויצריים, או תערובת, מבושל עד שבקושי נבול, סחוט יבש וקצוץתרד טרי, סלק ירוק, או עלי סלק שוויצריים, או תערובת, מבושל עד שבקושי נבול, סחוט יבש וקצוץ12 כפיות אבקת שוםשמן זית, למחבתשמן זית, למחבת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומן חזיר איכותי או שמן זיתשומן חזיר איכותי או שמן זית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, מקוררשמן זית כתית מעולה, מקורר31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל גדול, קצוץבצל גדול, קצוץ142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דק פרוס pancetta, טחוןדק פרוס pancetta, טחון3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרParmigiano-רג'יאנו, מגורד טריParmigiano-רג'יאנו, מגורד טרי0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים קריםמים קרים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שומן חזיר, צונןשומן חזיר, צונן