Erbazzone (כריך עשב מ פארמה) יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 831 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, בצל בינוני-גדול, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. נסו ריקוטן טוסקני וברוקולי פאי רב-ארבאזון, פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma), ו הרב ביסקוויט וכריך ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמחים והמלח בקערה. הפוך באר במרכז ולהוסיף שומן קר ושמן. עבודה עם קצות האצבעות או חותך מאפה, למזג את השומן והקמח עד התערובת דומה פירורים גסים.
מפזרים 7 כפות של המים, ולזרוק עם מזלג עד הבצק מתחיל ליצור גושים. אם הוא יבש, להוסיף עוד מים. אסוף את חתיכות הבצק לכדור, לעטוף, ולהירגע לפחות 30 דקות. כאשר מוכן להרכיב, חצי בצק להתגלגל לתוך 2 סיבובים קצת יותר גדול מאשר מחבת פיצה. להתאים 1 עגול למחבת הפיצה.
מחממים את הפנצ ' טה עם השמן במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. לבשל על 5 דקות, או עד pancetta נתן את רוב השומן שלה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהתרככו. לחשוף, להעלות את החום גבוה, ולבשל עוד 6 דקות, או עד חום זהוב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיף את התרד או chard, ו לטגן 3 עד 5 דקות, התאמת החום כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
Chard שוויצרי
6
אם זיגוג חום נוצר על תחתית המחבת, מוסיפים מעט מים ומבשלים, מגרדים אותו עם המרית כדי לשלב את הזיגוג עם המילוי. מבשלים דקה בערך עד שהנוזל מתאדה. הפוך את המילוי לקערה וקריר. להתמזג 1 1/2 כוסות של הגבינה תערובת פנצ ' טה שמורה. טעם לתיבול ומספיק גבינה, ולאחר מכן להתמזג הביצים.
מחממים את התנור לכ -400 מעלות F. הגדר את המתלה קרוב לתחתית התנור ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מערבבים את השומן ושום במחבת קטנה וחום על חום בינוני 2 דקות, או עד השומן נמס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מורחים את המילוי על מחבת הפיצה מצופה מאפה, עוזב על גבול 2 אינץ'. לצנן את הקצוות עם מים, העליון עם הבצק שנותר, לצבוט את הקצוות יחד. מקפלים את הקצוות לכיוון מרכז טארט, ו crimp. לעשות חתכים בחלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
10
אופים 20 דקות, ואז מברשת את הקרום עם תערובת שומן חזיר ושום מומס, ואופים עוד 20 דקות, או עד זהב חיוור מאוד פריך. הקצוות של הטארט יהיה חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman