Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים)
Escabeche de Pescado (דגים במרינדה או דגים כבושים) הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כל מטרה קמח, חומץ, דג חרבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו Escabeche (דגים עם ירקות כבושים), איך לבשל: escabeche פיליפיני (דגים עם ירקות כבושים), ו Pescado Borracho (דגים שיכורים) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הדג בקערת פלסטיק ומוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים במקרר במשך שעה אחת.יבש את הדגים באמצעות מגבות נייר לכסות עם קמח לכל מטרה. במחבת בינונית מחממים את שמן הירקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים היטב עד בשילוב.קח את הדגים מן השמן ומניח בצלחת זכוכית. כסה את הדג עם המרינדה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.