קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםסלט
מגזין

Esquites (סלט תירס מקסיקני)

Esquites (סלט תירס מקסיקני)
מתכון Esquites (סלט תירס מקסיקני) מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 266 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתכון זה מארון בישול יש 90184 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, מיונז, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Esquites (סלט תירס ברחוב מקסיקני), סלט תירס מקסיקני קל (Esquites), ו אסקוויטים (סלט תירס מקסיקני) טוסט אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת כבדה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את התירס, לזרוק ולתת לו לשבת בישול עד חרוך, לערבב אותו ולתת לו charer שוב, על 6-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3
מוסיפים את jalapeno, לטגן לרגע ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
4
מערבבים הכל ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.