קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

Eyeball Mini Cakes

Eyeball Mini Cakes
Eyeball Mini Cakes עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 46 גרם שומן ובסך הכל 614 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 98 סנט למנה מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח מאפה, צבעי מאכל, חלבוני ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-20 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות מיני קינמון, עוגות מיני סרטנים ועוגות מיני קסאטה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: סטנד מיקסר עם קערה של 5 ליטר ומרית גומי מצורף לשוט
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס ומרססים קלות 2 תבניות קאפקייקס סטנדרטיות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
במערבל חשמלי במהירות נמוכה מערבבים את הסוכר והחמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מעלים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומקציפים עד שהוא בהיר ואוורירי, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בקערה גדולה טורפים יחד את אבקת האפייה, המלח, הקמח, הקינמון, המוסקט והציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה קטנה יותר, טורפים יחד את תמצית הווניל והחלבונים, מערבבים היטב. מערבבים את מחית הדלעת לתוך החלבונים רק עד להטמעה. לקערה עם החמאה המוקרמת והסוכר מוסיפים את תערובות הקמח והדלעת כ-1/3 בכל פעם, מערבבים רק עד להטמעה, ומסיימים עם הדלעת. מגרדים את הקערה והקצף ומסירים את המקציפים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
דלעת משומרדלעת משומר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בעזרת מרית גומי מקפלים את הבלילה עד לקבלת צבע אחיד. מקפלים פנימה את המיני שוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפסמיני שוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
ממלאים את מלית תבנית הקאפקייקס המוכנה עד שהכוסות כמעט מלאות. טבלו את האצבעות במעט מים והשתמשו בהם כדי לטפוח את התערובת בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
8
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ואופים עד שקיסם הננעץ יוצא נקי, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את התבנית לרשת ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מחלקים את קרם החמאה. השאר את הרוב לבן לציפוי הבסיס וצבע כרבע מהלבן ב-3 מנות עם צבע אדום, כחול ואדום וכחול מעורבבים יחד (ליצירת חלק שחור) כדי לצבוע את העיניים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
פותחים את הקאפקייקס על משטח עבודה. מקפיאים את הקאפקייקס בקרם החמאה הלבן ומחליקים אותם בעזרת סכין או מרית אופסט קטנה. ממלאים 3 שקיות בצק בקרם החמאה הכחול (המצויד בקצה סרט) ובקרם החמאה השחור והאדום (בשתיהן שוליים קטנים). צינור על קשתית העיניים עם קרם חמאה כחול. צנזר את האישון עם קרם החמאה השחור, הוסף גם כמה קווים שחורים לקשתית העין. מקטרים על ורידים בעזרת קרם החמאה האדום.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
הקפידו על קערה נקייה ויבשה לחלוטין כשאתם מתחילים את התהליך שלכם, כל שומן או נוזל בכלל בקערה יעכבו את התפתחות החלבון של האלבומין (חלבון חלבון ביצה) ובסוף לא יהיה לכם מרנג מתאים, התוצאות עלולות להיות הרות אסון. מתחילים להקציף את החלבונים באיטיות במיקסר לבד (עדיין אין סוכר או חמאה) עד שהחלבונים קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מגבירים את מהירות המיקסר ומתחילים לאט לאט להוסיף את הסוכר עד שכל הסוכר נטמע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
לאחר איחוד כל הסוכר, מגבירים את מהירות המיקסר עוד יותר ומקציפים עד שהתערובת מבריקה ונוקשה. עכשיו יש לך מרנג. אתה יודע מתי המרנג שלך מוכן כשאתה מושך את השוט, מחזיק אותו אופקית, ויש לך מה שנראה כמו "מקור דרור" בקצה השוט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
מחליפים את הקצף, מפעילים את המיקסר על בינוני ומתחילים להוסיף את החמאה קצת בכל פעם, לאחר שכל החמאה נטמעת, מפעילים את המיקסר על גבוה ומשאירים לזמן מה. בהתאם למזג האוויר, יכול לקחת לקרם החמאה בין 5 ל-15 דקות להיווצר. אתה תדע מתי זה נוצר כשתשמע את המנוע של המיקסר מתחיל להאט ולילל קצת. כמו כן כשתוסיפו לראשונה את החמאה, המרנג שלכם יתפרק ויראה מגעיל, זה טוב וזה מה שאתם רוצים. כאשר קרם החמאה מוכן, התערובת תהיה הומוגנית ועקבית... וטעימה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מוציאים את קרם החמאה מהקערה ומכניסים לכלי אטום. ניתן לשמור את קרם החמאה בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים או במקרר למשך שבוע או שבועיים, אך השתמשו תמיד בקרם חמאה חמים כאשר מקפחים את העוגה. כדי לחמם את קרם החמאה, החזירו אותו למיקסר באמצעות השוט או ההנעה, והפעילו חום ישיר על קערת המיקסר עם לפיד פרופאן שתוכלו למצוא בכל חנות לחומרי בניין.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
שיטת צבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
ויינרט קאבס דה ויינרט
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.