Farfalle עם רוטב פטריות בר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפל, פטריות צדפות, פארפאל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו Farfalle של בישול אור עם רוטב פטריות בר שמנת, Farfalle פטריות בר, ו רוטב פסטה פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פטריות, טימין, מלח ופלפל; מטגנים 5 דקות. מערבבים במרק, ורמוט, ושום; להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ורמוט
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים את תערובת הפטרייה ואת הפסטה בקערה גדולה, וזורקים היטב.