Farfalle עם תרד ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם תרד ואפונה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פטה, פלפל, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: Farfalle עם אפונה Prosciutto, Farfalle עם Gorgonzola, חזיר ואפונה, ו Farfalle עם אפונה, בשר חזיר ושמנת.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני בזמן שהפסטה מבשלת.
מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים עד קריספ, בערך 2 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. להחזיר את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את האפונה, תרד, ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, הפטה ומי הפסטה השמורים. מבשלים, ערבוב, עד wilts תרד.
הסר מן החום לקפל את prosciutto מבושל. מחלקים בין קערות בודדות העליון עם בזיליקום.