פטוש (לחם וסלט ירקות) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם מלפפונים חמוצים, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו סלט לחם פטוש, Fattoush (סלט לחם), ו סלט לחם פטוש עם חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק יחד הראשון 7 מרכיבים בקערת זכוכית גדולה. מכסים ומקררים. רק לפני ההגשה, להוסיף מרכיבים שנותרו. לזרוק היטב, ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים לקערת סלט גדולה, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה