Fava Bean Toasts: Bruschetta con le Fave
טוסטים שעועית Fava: Bruschetta con le Fave דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן ים תיכוני. גשו לסופר וקנו לחם עגול, תקפיצי פול, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טוסטים שעועית Fava: Bruschetta con le Fave, שעועית פול וברוסקטה צנון, ו פורי שעועית Fava וברוסקטה.
הוראות
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את פול במים רותחים עד רך מאוד, על 10 דקות.
לנקז שוב על מגבות נייר, ואז לקלף את השעועית.
מניחים את השעועית בקערה של מעבד מזון ודופק, מטפטף ב 4 כפות שמן זית לעשות מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן הנותר על אש בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים את השום ופרוסות הלחם, כמה בכל פעם, ומטגנים בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
הסר את הלחם, להפיץ עם מחית fava, מפזרים את השומר קצוץ ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.