Flageolets עם ירקות סתיו בייקון טרי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, פלפל, כמה עלים כרוב טוסקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Flageolets En Pissenlits (שעועית עם שן הארי), פריטטה עם בייקון, ריקוטה טרייה וירוקים, ו רוטב בייקון חם של Bennigan-הולך כל כך טוב על תרד תינוק טרי וירקות אחרים.
הוראות
1
לארוז את הבייקון הטרי בתערובת מלח וסוכר, לכסות, ומקרר עד 4 שעות. לשטוף וללטף יבש, ואז לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
סוכר
מלח
2
שלב את הבייקון, שעועית, גזר, בצל, שום, משמשים, עלי דפנה, וצ ' ילה בסיר לחץ ולהוסיף מים קרים לבוא סנטימטר מעל השעועית. להתאים את סיר הלחץ עם המכסה ולהעלות את הטמפרטורה גבוהה עד שהוא מתחיל לשרוק. להפחית את ההגדרה הנמוכה ביותר ולבשל עד השעועית הם שמנת מבושל דרך, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
משמש
גזר
שום
בייקון
שעועית
פלפל צ ' ילי
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
3
הסר את המכסה ולהתאים את התיבול עם חומץ, מלח ופלפל. לחלופין, להביא את החומרים לרתיחה בסיר גדול, כבד תחתית מיד להפחית את החום לרתיחה. לבשל, מכוסה, עד השעועית מבושלים היטב דרך שמנת, בערך 1 3/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
חומץ
פלפל
שעועית
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
הסר את הירקות ארומטיים גדולים, שום, צ ' ילה, ועלי מפרץ מן הסיר ולהשליך. הם עשו את עבודת הטעם שלהם. קוצצים גס את הירוקים או לקרוע עם הידיים, ואז לקפל אותם לתוך השעועית. מבשלים עוד 5 דקות, או עד הירוקים הם מכרז.