Fleischkuechle (Flesh-Keek-Luh)
. אם יש לך בצל, מלח, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו כדורי בשר שוואביים (פליישקל) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, בצל, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
יוצקים את הביצים והחלב, ומערבבים עד מעורבב היטב באמצעות כף חסון. טופס את הבצק לתוך כדורי 2 אינץ', להתגלגל לתוך עיגולים 1/4 אינץ ' עבה על משטח מקומח.
יוצרים את הבשר לכדורים בגודל כדור גולף, ומניחים כל אחד על חצי מעגל בצק. מקפלים את החצאים האחרים של העיגולים על מנת לצרף את הבצק. לאטום את הקצוות באמצעות צלחת או לחיצה עם האצבעות.
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 365 מעלות F (185 מעלות C), או מעל חום בינוני גבוה במחבת עמוקה גדולה. מטגנים את Keuchle עד חום זהוב, פונה פעם אחת. זה צריך לקחת בערך 10 דקות בסך הכל עבור כל אצווה.