Fleur De Sel Caramels
Fleur De Sel Caramels דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 16 . מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סירופ תירס, סוכר, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. מתכונים דומים: Fleur de Sel Caramels, Fleur de Sel Caramels, ו Fleur De Sel Caramels.
הוראות
קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר קלף, ולאחר מכן מברשת את הנייר קלות עם שמן, המאפשר את הנייר לעטוף מעל 2 צדדים.
בסיר עמוק (קוטר 6 אינץ '* 4 1/2 אינץ ' עמוק), מערבבים יחד 1/4 כוס מים עם הסוכר, סירופ תירס, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. המשך להרתיח עד התערובת היא צבע חום זהוב חם. אל תערבבי - רק תסובבי את המחבת כדי לערבב. צפה בזהירות, כפי שהוא יבער במהירות בסוף!
בינתיים, במחבת קטנה, להביא את השמנת, החמאה, ו 1 כפית של פלר דה sel כדי מבשלים על חום בינוני. כבה את החימום והנח בצד.
כאשר תערובת הסוכר הוא צבע זהוב חם, לכבות את החום לאט להוסיף את תערובת הקרם לתערובת הסוכר. היזהר! זה יהיה בועה עד באלימות. מערבבים את הוניל עם כף עץ ומבשלים על אש נמוכה בינונית במשך כ 10 דקות, עד התערובת מגיעה 248 מעלות (כדור מוצק) על מדחום ממתקים. בזהירות רבה (זה חם!) יוצקים את הקרמל למחבת מוכנה ומקררים במשך כמה שעות עד המשרד.
כאשר קרמל קר, לחטט את הסדין מן המחבת על קרש חיתוך.
חותכים את הסדין לשניים. החל בקצה הארוך, לגלגל את הקרמל עד בחוזקה לתוך יומן 8 אינץ'. חזור עם החלק השני.
מפזרים את שני היומנים עם פלר דה סאל, לקצץ את הקצוות, לחתוך כל יומן ב 8 חתיכות.
חותכים ניירות קרחונים או קלף לריבועים ועוטפים כל קרמל בנייר, מסובבים את הקצוות. חנות במקרר ומגישים את קרמל מקורר.