Fricassee עוף האביב עם אפונה
עוף האביב Fricassee עם אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו חלב, שמן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו ירקות האביב Fricassee עם קרם זעפרן, Fricassee של אפונה גן וג'ינג'ר עם אשכולית, ו פורל ים מטוגן בפאן, אפונה וצ'וריסו פריקאסה (מתכונים דומים).
הוראות
1 הפעל תנור על 250-300 כדי להתחמם.2
חותכים כל חזה עוף גדול כך שהם מנות קטנות יותר. אני עושה את זה בזווית אז הם עדיין לא עבים מדי. מתבלים במלח ופלפל טחון.3
שמן חום במחבת על הגדרה גבוהה בינונית. (אני מעדיף להשתמש במחבת נירוסטה שלי במקום לא מקל).
מניחים חתיכות עוף במחבת ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד השחמה בכל צד.
הסר מהמחבת ומניח בצלחת תבשיל בתנור כדי להתחמם.4 באותו מחבת, מוסיפים את הבצל ואת sautee במשך כמה דקות על חום בינוני, מוסיפים מרק עוף כדי דה זיגוג את המחבת.5 בכוס מדידה, יוצקים את החלב התאדה ולאחר מכן מוסיפים את קמח 3 tbs.
מערבבים היטב.6 להפוך את החום עד נמוך ולהוסיף חלב / קמח למחבת ומערבבים עם מרק ובצל עד מעובה.7
הוסף טרגון ואפונה קפואה. מערבבים עד התחמם, על 5 דקות ולכבות את החום.8 לפתוח את התנור ולהסיר את תבשיל הקדרה (להיות זהיר, זה חם).
יוצקים את תערובת האפונה על העוף ומגישים.9
מגישים עם אורז או תפוחי אדמה.