Fricassée של בשר ושעועית Fava
פריקסה של בשר בקר ושעועית Fava עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 908 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך פילה בקר, בצל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה), ו בקר מבושל Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פול טרי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 2 דקות.
מניחים בקערה גדולה של מי קרח.
ניקוז. להחליק את העור החיצוני של כל שעועית להשליך את העור; מניחים שעועית בקערה גדולה. (אם משתמשים בשעועית קפואה, לא למחוק.)
ממיסים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף בשר בקר ו sauté רק עד השחמה משני הצדדים, על 2 דקות.
להעביר בשר בקר לקערה בינונית.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה עם 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים עד רך וזהוב, כ -15 דקות.
הוסף שעועית fava; sauté 5 דקות.
הסר מהחום; מגניב 15 דקות.
בינתיים, להקציף שמנת, מיץ לימון, חלמונים, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים תערובת שמנת לתוך תערובת פול שעועית. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך רק עד רוטב מתעבה מעט תערובת מחומם דרך, על 6 דקות (לא להרתיח).
מוסיפים בשר ומערבבים עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
תעביר את פריקסי למגש חישוק.
שעועית פאווה טרייה זמינה בשווקים במזרח התיכון, בשווקים של כמה חקלאים, וכמה סופרמרקטים. שעועית פאווה קפואה כפולה נמכרת בשווקים במזרח התיכון; הם אינם דורשים מחיקה לפני השימוש במתכון זה. אם זמין, שעועית לימה טרי יכול גם להיות מוחלף.