Frijoles Molidos (שעועית מחודשת)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Frijoles Molidos (שעועית מטוגנת). מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גבינת cotija, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו שעועית מטוגנת: Frijoles Refritos, Frijoles Refritos (שעועית מטוגנת), ו Frijoles Charros-שעועית קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
פורה 2 פחיות שעועית ו 1/2 כוס מים בבלנדר עד חלקה.
העברה לקערה גדולה. פורה הנותרים 2 פחיות שעועית הנותרים 1/2 כוס מים עד חלקה; להשאיר בבלנדר.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני. אם משתמשים בשומן חזיר, נמסים במחבת. אם משתמשים בבייקון, מבשלים עד לזהב ופריך, כ -7 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת נייר מצופה מגבת; מילואים לשימוש אחר.
מוסיפים בצל, סוכר, ו 1/2 כפית מלח למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריכוך וזהב קל, כ 7 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה. לגרד תערובת לתוך בלנדר עם שעועית להתמזג עד חלקה.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה עד שמתחיל לעשן.
מוסיפים את כל השעועית הטהורה ומבשלים, ערבוב, עד שמתחילים להתעבות ולהכהות בצבע, כ -15 דקות.
להוסיף קטשופ, ווסטרשייר, חרדל, קטשופ ולהמשיך לבשל, ערבוב וגירוד התחתון של מחבת מדי פעם, עד שעועית מעובה כהה בצבע, כ 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים שעועית עם cracklings וגבינה; לשרת.