קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

Fusilli עשב טרי

Fusilli עשב טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עשב טרי Fusilli. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 704 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שקדים, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Fusilli עם Pomodoro טרי, פוזילי עם רוטב עגבניות טרי", ו פוזילי עם מעדן צלוי סקווש וחמאה חומה טרייה מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים ומביאים אותו לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים הרבה מלח ואז את הפסטה. מבשלים עד הפסטה היא אל דנטה על פי הוראות החבילה, על 7 דקות.בינתיים, למקם את shallots על קרש החיתוך שלך, יחד עם 1-כפית מלח. באמצעות מרגמה ועלי או בצד של סכין השף, לרסק את התערובת לתוך משחה. חצץ של מלח גס יסייע בתהליך. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר או מעבד מזון מיני. למרות שאני אוהב את המרקם המגוון יותר כפרי שמגיע לעשות את זה ביד.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קרש חיתוךקרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
להעביר את שאלוט לקערת הגשה בגודל בינוני. ולהוסיף שמן ומיץ לימון, לטאטא לשלב. לאחר מכן להוסיף את עשבי תיבול קצוצים דק fronds שומר ומערבבים היטב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.כאשר הפסטה מבושלת להעביר אותו לקערת הגשה עם מלקחיים. זה טוב כי קצת מים מגיע עם הפסטה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף מי פסטה נוספים, אבל לא לתת לו לקבל מרקי. רק מספיק נוזל כדי לעזור מעיל הפסטה עם תערובת עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מקשטים עם טריזי לימון alomonds קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
5
מגישים חמים.