Galletas de Anís (אניס)
Galletas de Anís (עוגיות אניס) הוא צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-20 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית אניס, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-87 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Camarones Con Salsa de Anis (שרימפס עם רוטב אניס), קוקוסים-בוטנים עוגיות: Galletas מריה (קוסטה ריקה), ו כוכב מתוק בצורת לחמניות חג המולד עם דבש ואניס.
הוראות
מיקום 1 מתלה בשליש העליון ו 1 מתלה באמצע תנור מחממים ל 177°. קו 2 דפי אפייה עם קלף paper.In קערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי, להכות יחד את החמאה, סוכר אניס במהירות בינונית עד חלקה. להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את הקמח והביצים. לנצח רק עד שיתמזג.ith קל floured ידיים, לגלגל את הבצק לתוך כדורים קטנים ולאחר מכן למקם אותם על 2 סנטימטרים זה מזה על הסדינים אפייה מוכן.
אופים עד הקצוות של העוגיות להכהות מעט, על 12 עד 15 דקות.
להעביר את דפי האפייה כדי מתלים חוט ולתת עוגיות להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר את העוגיות למדפים ולתת מגניב לחלוטין.o להפוך את זיגוג, לערבב את החמאה ואת הסוכר ' ממתקים עד משולב היטב.
מוסיפים את אניס, חלב ושמנת, ומכים עד חלקה, הוספת חלב יותר לפי הצורך. הזיגוג צריך להיות עבה אבל שלילי.הגדר את המדף מעל גיליון נייר קלף. באמצעות כפית, לטפטף זיגוג על העוגיות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני ההגשה.