קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

Gammon מזוגג עם פטרוזיליה ורוטב סיידר

Gammon מזוגג עם פטרוזיליה ורוטב סיידר
גאמון מזוגג עם רוטב פטרוזיליה וסיידר דורש כ 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1715 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ציפורן, ממרח ויסקי משובח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גמון משמש ותפוח מזוגג, סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, ו לפת מזוגגת עם בצל ירוק ופטרוזיליה.

הוראות

1
במקום להשרות את החזיר בלילה כדי להיפטר ממלח עודף, בצע את השיטה הקצרה שלי.לשקול את המפרק ולחשב את זמן הציד הלא חוקי, המאפשר 25 דקות עבור כל 450g/1lb, ולשים את המפרק במחבת גדולה מאוד. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה, ואז מנקזים את כל המים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים 600ml / 1 ליטר של סיידר לתוך המחבת ולאחר מכן לשפוך מספיק מים קרים כדי לכסות את המפרק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, עלי המפרץ, גבעולי פטרוזיליה, ציפורן ופלפל. מביאים לאט לרתיחה, להנמיך את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות רבה עבור הזמן המחושב. אפשר למפרק להתקרר במלאי (לילה הוא אידיאלי).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. להרים את המפרק מתוך המניה, ולאחר מכן לסנן את המניה ולמדוד 500ml/18fl עוז. תוריד את הקליפה מהמפרק ותשיג את השומן בתבנית יהלום.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים את המפרק בתוך פח קלייה כבד (אם wibblywobbly שלה, prop אותו עם צרור של רדיד מעוך), לשפוך מעל סיידר הנותרים צמה בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה, צולה לעתים קרובות עד תחילת חום. אם המחבת הופך יבש, להתיז קצת סיידר או מים כדי לכסות את החלק התחתון של הפח.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
בינתיים, להתחיל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
שים את החלב, גבעולי פטרוזיליה ועלי דפנה בסיר, להביא לרתיחה ולהשאיר להחדיר במשך זמן רב ככל שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר את המפרק מהתנור ולהעלות את הטמפרטורה ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שים את החצאים הכתומים סביב המפרק. להמיס את המרמלדה, מברשת אותו בנדיבות על כל השש והתפוזים, ואז לחזור לתנור במשך 10 דקות כדי זיגוג. הרם את השש והתפוזים על מנת צלחת הגשה, לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
GammonGammon
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מפזרים את הקמח לתוך פח צלייה לגרד ומערבבים סביב לערבב עם המיצים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
11
מניחים על הכיריים ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב, לבשל את הקמח.בהדרגה לשפוך את המניה הנמדדת להקציף היטב. עכשיו מוסיפים את החלב החדור מתוח ומביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים לסיר נקי, מערבבים את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ואת השמנת, ואז לחמם בעדינות ולבדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
יוצקים לתוך כד חם ומגישים עם המפרק.