Garlicky Rigatoni עם Gorgonzola
צריך מנה צמחונית בצד? Garlicky Rigatoni עם Gorgonzola יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 240 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת גורגונזולה, חמאה, פסטה ריגטוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו Gorgonzola Rigatoni עם ירקות, דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת, ו חזה עוף אחוזת בילטמור מעל רוטב גורגונזולה עשיר בריגטוני מכסה עוף בגריל ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, מניחים קמח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף חלב וחצי וחצי, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה או עד חום זהוב.
מוסיפים תערובת חלב, ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות עם מקציף. מערבבים 1/2 כוס גבינת גורגונזולה, מלח ופלפל. להפחית חום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות או עד גבינה נמסה.
מסננים פסטה וחוזרים למחבת.
מוסיפים רוטב גורגונזולה וגבינת רומנו, זורקים בעדינות למעיל. תערובת פסטה כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינת Gorgonzola.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 27 דקות או עד תוסס קלות השחמה.