Garlicky פטי נמס עם פרובולונה
המתכון Garlicky פטי נמס עם פרובולון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו פטי פטריות ופרובולונה נמס, פטי נמסה., ו פטי נמסה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מערבבים את הבשר, פלפל צ ' ילה, שום, רוזמרין, פטרוזיליה, מלח, פלפל, וקצת שמן זית כתית אקסטרה. טופס לתוך 6 קציצות דקות.
טפטוף את הקציצות עם קצת יותר שמן ומטגנים על המחבת החמה במשך 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעט חמאה על הלחם. לבנות את הקציצה נמסה, להניח את הלחם (הצדדים החמאה פונה החוצה) עם 1 פרוסת גבינה, כמה עלים של ארוגולה, הקציצה, פרוסת גבינה שנייה, ולבסוף עוד פרוסת לחם. מבשלים את הקציצות על המחבת כדי להמיס את הגבינה, 2 דקות בכל צד.
חותכים את הקציצה נמסה מפינה לפינה ומגישים מיד.