Gemelli עם קישואים, עגבניות, בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gemelli עם קישואים, עגבניות, בייקון. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, גבינת עיזים, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ג'מלי עם טונאן ועגבניות שרי, Gemelli עם עגבניות שרי שלפוחיות, חומוס, ופפריקה מעושנת, ו Southwestern Gemelli עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה עד חום ופריך. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
יוצקים את כל אבל 3 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחת על ידי 1/3, על 3 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מעט underdone.
מוסיפים קישואים ומרתיחים עד שהפסטה רכה אבל עדיין קשה לנשוך וקישואים הוא פריך-רך, ערבוב מדי פעם, כ 2 דקות יותר.
מוסיפים פסטה, קישואים, בייקון, עגבניות ואורגנו לבצל במחבת. לזרוק מעל חום בינוני גבוה עד רוטב מעילי פסטה, על 3 דקות.
מוסיפים גבינה וזורקים עד שמתחילים להמיס, כ 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים.
כדי לזרוע עגבניות שזיף, פשוט לחתוך את העגבניה במחצית אופקית בעדינות לסחוט את הזרעים, באמצעות כף במידת הצורך.