קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות54
מגזין

Giblet Gravy Supreme

Giblet Gravy Supreme
Giblet Gravy Supreme עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 65 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך גזר, סלרי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה מרהיב. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את הקרביים והצוואר. לעטוף כבד אטום וצינה להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב קרביים, צוואר, 10 מרק כוסות, יין, בצל, גזר, סלרי, פטרוזיליה ומרג ' ורם. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד גיזארד הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות. אם תרצה, להוסיף את הכבד ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כבדכבד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, מערבבים קמח עד שהוא חום זהוב ומריח קלוי עשיר( אבל לא חרוך), 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים מרק דרך מסננת משובחת לתוך קערה. זרוק ירקות. למדוד מרק. אם יש לך יותר מ 8 כוסות, להרתיח כדי להפחית; אם יש לך פחות, להוסיף יותר מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להוריד בשר מהצוואר, להיפטר מעצמות. דק קוצצים בשר קרביים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
עם מקצף, לערבב בצורה חלקה על 3 כוסות של מרק רותח לתוך קמח.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים לתוך מחבת 5 עד 6 ליטר ומוסיפים מרק שנותר. אם תרצה, לגרד טפטוף טורקיה ללא צלייה או מחבת טפטוף ברביקיו ולהוסיף מרק. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף קרביים, אם תרצה, ומערבבים 1 עד 2 דקות יותר.
10
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות