Ginataang Manok (עוף מבושל בחלב קוקוס)
Ginataang Manok (עוף מבושל בחלב קוקוס) נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, עוף, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Ginataang Kalabasa, Sita ב Hipon (סקווש, שעועית ארוכה שרימפס בחלב קוקוס), סלמון מבושל בחלב קוקוס, ו מלח מבושל בלחץ-ginto (ילוסטריפ scad) עם חלב קוקוס.
הוראות
מחממים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני ומערבבים בפרוסות זנגביל. מבשלים ומערבבים עד ריחני ומשחימים קלות.
הסר ג ' ינג ' ר ולהניח בצד. עוף העונה עם מלח ופלפל.
מניחים עוף באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה ללא צפיפות. מבשלים עד שהעוף הוא חום קל מכל הצדדים. החזירו את הג ' ינג ' ר למחבת והוסיפו חלב קוקוס. מביאים לרתיחה, ואז מכסים את המחבת עם המכסה מוטה כדי לאפשר קיטור לברוח. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד העוף הוא כבר לא ורוד על העצם, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מערבבים בתרד. מבשלים שנחשפו עד תרד הוא התחמם דרך, 8 עד 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.