קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות14
מגזין

Goujons של סול ומיונז שמיר

Goujons של סול ומיונז שמיר
Goujons של סול ומיונז שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 917 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פירורי לחם, שמן זרעי ענבים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: Goujons של סול עם מיונז שמיר, Goujons של סול ומיונז שמיר, ו גבינת גאוג'ו עם רוטב תאילנדי.

הוראות

1
חותכים את פילה הבלעדית חצי lengthways, ולאחר מכן לחתוך כל פילה חצי לתוך כ 4 רצועות ארוכות באלכסון. זה ייתן לך 8 goujons מכל פילה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
2
שים את עמילן התירס לתוך קערה רדודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שים את פירורי הלחם או panko לתוך קערה רדודה אחרת, והכה את הביצים יחד בקערה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
טובלים כל גאוג ' ון לתוך עמילן תירס מתובל, ציפוי זה טוב, אז הביצה מוכה, ולבסוף פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
הנח את הגוז ' ון על מדף קירור לזמן מה, וחמם את השמן במחבת. (או בשלב זה אתה יכול להקפיא אותם בשכבות של אפייה קלף במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מטגנים את הגוז ' ון במשך כ 2 דקות, או עד פריך וזהב.
7
הסר חתיכות של מגבת מטבח, כמו שאתה הולך, כדי להסיר עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
שים את המיונז לתוך קערה, דק קוצצים את השמיר, מוסיף אותו למיונז. מערבבים קצת מיץ ליים וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מגישים עם הדגים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.