Goujons של סול ומיונז שמיר
Goujons של סול ומיונז שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 917 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פירורי לחם, שמן זרעי ענבים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. מתכונים דומים: Goujons של סול עם מיונז שמיר, Goujons של סול ומיונז שמיר, ו גבינת גאוג'ו עם רוטב תאילנדי.
הוראות
חותכים את פילה הבלעדית חצי lengthways, ולאחר מכן לחתוך כל פילה חצי לתוך כ 4 רצועות ארוכות באלכסון. זה ייתן לך 8 goujons מכל פילה.
שים את עמילן התירס לתוך קערה רדודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
שים את פירורי הלחם או panko לתוך קערה רדודה אחרת, והכה את הביצים יחד בקערה נוספת.
טובלים כל גאוג ' ון לתוך עמילן תירס מתובל, ציפוי זה טוב, אז הביצה מוכה, ולבסוף פירורי הלחם.
הנח את הגוז ' ון על מדף קירור לזמן מה, וחמם את השמן במחבת. (או בשלב זה אתה יכול להקפיא אותם בשכבות של אפייה קלף במיכל אטום.)
מטגנים את הגוז ' ון במשך כ 2 דקות, או עד פריך וזהב.
הסר חתיכות של מגבת מטבח, כמו שאתה הולך, כדי להסיר עודפי שמן.
שים את המיונז לתוך קערה, דק קוצצים את השמיר, מוסיף אותו למיונז. מערבבים קצת מיץ ליים וטעם לתיבול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.