תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gran Fritto di Pesce (מטגנים מעורבים של דגים). מנה זו מכילה סביב 154 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1752 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא צדפות, קורנפלור, שרימפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. וזה טוב. מתכונים דומים: Gran Fritto di Pesce (מטגנים מעורבים של דגים), Fritto Misto Emiliano (סגנון אמיליה פריי מעורב), ו מרק דגים בפסה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת עמוקה עם סל עד שרק מעשנים. בקערה רחבה ורדודה, מערבבים חצי קלמרי, חצי פרוסות לימון, חצי הצדפות, חצי whitebait, חצי שרימפס הסלע, 6 צדפות, 2 הבלעדית ו 2 זנבות דגים מכה.
מערבבים את עמילן התירס והקמח בקערה נפרדת ומפזרים על הדגים וזורקים במהירות עם ידיים למעיל. לזרוק לתוך מסננת גדולה עם ידית ועטלף נגד הידיים כדי להסיר עודפי תערובת קורנפלור. זרוק את פירות הים המצופים ולימונים לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב ופריך, על 1 1/2 עד 2 דקות).
הסר לצלחת מרופדת עם מגבות נייר כדי לנקז. מיד לחזור עם לימונים הנותרים, פירות ים לחזור על הטריק קורנפלור. עונת מזונות מטוגנים חמים עם מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.