לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך שורש סלרי, גזר לבן, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר קטן, להביא שמנת, מלח, אגוז מוסקט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום והנח בצד.
4
הנח חצי מתפוחי האדמה באופן שווה ב 2 1/2-qt רדוד. צלחת אפייה, ואחריו חצי גזר לבן וכל שאלוט ושורש סלרי. למעלה עם חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
גזר לבן
תפוח אדמה
שאלות
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
להוסיף גזר לבן שנותר, ולאחר מכן נותר תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
תפוח אדמה
6
יוצקים קרם חם על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קרם
7
מפזרים באופן שווה עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
אופים עד מבעבע, חום זהוב, ומכרז כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
10
הפוך קדימה: עד 2 ימים; לחמם ב 325 עד המרכז חם, כ 30 דקות.