קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

Gratin ירקות שורש

Gratin ירקות שורש
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך שורש סלרי, גזר לבן, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר קטן, להביא שמנת, מלח, אגוז מוסקט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום והנח בצד.
4
הנח חצי מתפוחי האדמה באופן שווה ב 2 1/2-qt רדוד. צלחת אפייה, ואחריו חצי גזר לבן וכל שאלוט ושורש סלרי. למעלה עם חצי מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
שאלותשאלות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
להוסיף גזר לבן שנותר, ולאחר מכן נותר תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
יוצקים קרם חם על ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קרםקרם
7
מפזרים באופן שווה עם שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
8
אופים עד מבעבע, חום זהוב, ומכרז כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.
10
הפוך קדימה: עד 2 ימים; לחמם ב 325 עד המרכז חם, כ 30 דקות.