קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole

Guacamole Taquero: Taco-Shop Guacamole
גוואקמולי טקרו: גוואקמולי של חנות טאקו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 54 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 15 דקות. 68 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא עלי אפאזוט, מלח, אבוקדו הס מקסיקני, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה טוב. מתכונים דומים: Guacamole Taquero: טאקו-חנות Guacamole, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), ו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני.

הוראות

1
שים את tomatillos לתוך צנצנת בלנדר הראשון, ולאחר מכן להוסיף את epazote, שום, בצל, צ ' ילי, מיץ לימון, ומלח. להתמזג עד חלקה מאוד, לפחות דקה (להיות סבלני; ראה הערה להלן). לגרוף את בשר אבוקדו עם כפית לתוך צנצנת בלנדר להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
EpazoteEpazote
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להוסיף קצת מים, במידת הצורך, כדי להשיג מרקם pourable. מתבלים לפי הטעם עם צ ' ילה נוספת, מיץ ליים ומלח, ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
לסלסה הזאת יש את הטעם הכי טוב ביום שהיא נוצרה, אבל החומציות מהטומטילו תמנע ממנה לשנות צבע במהירות כמו רוב הגואקמולים. זה עדיין יהיה טעים למחרת אם אתה לאחסן אותו במקרר עם חתיכת ניילון לעטוף לחוץ על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
Dientes De AjoDientes De Ajo
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
תן לזה להגיע לטמפרטורת החדר לפני שאתה מגיש אותו.
5
הערה: מיזוג Tomatillos עקשן
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
6
זה לוקח דקה בערך עבור הלהבים של צנצנת בלנדר לתפוס tomatillos קצוץ גלם. ברגע שהם עושים, כל החומרים יימשכו לכיוונם. היו סבלניים, ואל תוסיפו מים. אם tomatillos לא liquidize לאחר דקה בערך, לעצור את הבלנדר, לדחוס אותם עם כף עץ, ולנסות להתמזג שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
Reprinted with permission from Truly Mexican by Roberto Santibañez with JJ Goode, (C) © 2011 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.