Guisados ' Cochinita Pibil טאקו
Guisados ' Cochinita Pi טאקו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 251 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-15 דקות. אם יש לך חומץ יין, שום, כל תבלינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו קוצ'ינטה פיביל טאקוס, קוצ'ינטה פיביל (Puerco Pibil), ו קוצ'ינטה פיביל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור בשר חזיר: למזג את מיץ לימון, מיץ תפוזים, חומץ להדביק achiote יחד.
יוצקים את התערובת על החזיר בסיר בישול גדול ולתת לו להשרות לילה במקרר.
למחרת, להוסיף 2 כוסות מים, פלפל, עלי דפנה, שום, בצל, התבלינים האהובים עליך, וכמה מלח ופלפל.
תן חזיר לבשל על אש נמוכה במשך 3 עד 4 שעות. כשהבשר רך ומתפרק, הוא מוכן.
מגישים עם טורטיות תירס חם ואת הקישוטים האהובים עליכם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.