Habanero Mad Mac
Habanero Mad Mac יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 6933 קלוריות, 165 גרם חלבון ו 611 גר' של שומן. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, אגוז מוסקט טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, צ'דר מטורף: צ' דר פלפל שחור ביסקוויטים לארוחת בוקר, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט על חום בינוני עד אדוות השמן.
מוסיפים את habaneros ומבשלים עד שהם הופכים צהובים. (כדי להפוך את המנה חמה יותר, אתה יכול להתאים את כמות habanero diced ו/או אבקת habanero.)
מוסיף את רוטב המקרוני, גבינה
מערבבים ואבקת habanero. מערבבים כל הזמן עד שכל הגבינה משולבת והרוטב מתעבה. לאחר מכן מוסיפים את פסטת עניבת הפרפר. ברגע שהכל מעורבב יחד, חלק את המק לקערה. מעל כל מנה עם מחנק אש הגיהינום.
מפזרים גבינת פרמזן על גבי.
מניחים בתנור עד הגבינה מתחילה מעט חום, 4 עד 5 דקות.
מטגנים את הבצל בקצת שמן זית בסיר על אש בינונית במשך 3 דקות.
מוסיפים את השום הטחון וממשיכים לטגן עד שקוף.
מוסיפים את הקרם, חצי וחצי שום מגורען, בצל מגורען, אגוז מוסקט וקיין. מערבבים עד התבלינים משולבים.
בואו להתבשל במשך 30 עד 45 דקות.
מערבבים את הגבינות יחד בקערה בינונית עד בשילוב.
בבלנדר, מניחים את שבבי טורטייה ואבקת habanero ואת הדופק כמה פעמים עד מעורבב היטב.