Hake עם צדפות ופטרוזיליה
Hake עם צדפות ופטרוזיליה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, קמח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צדפות, צ'ילי ופיצת פטרוזיליה, לינגוויני עם צדפות ומתכון פטרוזיליה, ו Orecchiette עם צדפות, צ'ילי ופטרוזיליה.
הוראות
מערבבים את שמן הזית, חצי הפטרוזיליה, ואת השום במחבת cazuela או סאוט גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים וצדפות בשכבה אחת.
מפזרים את hake משני הצדדים עם מלח ולהוסיף cazuela, צד העור למטה. אבק את הדגים עם קמח, ולאחר מכן להוסיף את הצדפות ואת כוס מים ולהביא לרתיחה. מבשלים 2 דקות, ואז להפוך את הדגים, להנמיך את החום, ומבשלים בעדינות רבה עד הצדפות פתוחות ואת הדג מבושל דרך, על 5 דקות. מחלקים את הדגים והצדפות בין ארבע צלחות, מערבבים את מיצי המחבת, וכפית על הדגים לתוך הצדפות.
מפזרים את הפטרוזיליה הנותרת ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.